Čočka červená ♥
Detailní popis produktu
Po oloupání hnědočervené slupky má tato čočka červené zabarvení, během vaření se její barva mění na tmavě žlutou. Červená čočka je velmi oblíbenou luštěninou, před přípravou se nemusí namáčet. Je velice rychle uvařená, a protože nemá slupku, je také dobře stravitelná.
Použití
Čočku přebereme, propláchneme, vložíme ji do hrnce se studenou vodou, přivedeme k varu a vaříme pod pokličkou cca 10 - 15minut doměkka. Osolíme až po uvaření.
Složení
100 % červená čočka loupaná*
*produkt kontrolovaného ekologického zemědělství
Nutriční hodnoty ve 100 g
Energie:1580 kJ / 378 kcal
Tuky:1,7 g
z toho nasycené nemastné kyseliny:0 g
Sacharidy:57,4 g
z toho cukry:0 g
Vláknina:10 g
Bílkoviny:23,7 g
Sůl:0,02 g
Skladování
Skladujte při teplotě do 20°C, ve stínu a relativní vlhkosti vzduchu do 70 %.
Země původu
mimo EU
Doplňkové parametry
Kategorie: | Potraviny |
---|---|
Za 100g: | 13,-Kč |