Fazole červená ledvina ♥
Detailní popis produktu
Bude chutným zpestřením vašich salátů, rizot, polévek i hlavních pokrmů. Výborně se hodí jako příloha k rýžovým a kukuřičným jídlům. Kdo má rád pikantnější pokrmy, bude mu chutnat s kayenským pepřem, pálivou paprikou nebo chilli.
Použití
Fazole předem namočte, nejméně na 10–12 hodin. Vodu slijte a vařte v jiné vodě. Délka vaření je proměnlivá asi 1 hod a závisí na stáří semen. Při vaření nemíchejte, stačí jen zatřepat nádobou. Pěnu sbírejte a fazole solte až po uvaření.
Výborně se hodí jako příloha k rýžovým a kukuřičným jídlům. Kdo má rád pikantnější pokrmy, bude mu chutnat s kayenským pepřem, pálivou paprikou nebo chilli.
Složení
100 % fazole červená ledvina*.
*produkt ekologického zemědělství
Nutriční hodnoty ve 100 g
Energie: 1304 kJ / 312 kcal
Tuky: 1,3 g
z toho nasycené nemastné kyseliny: <0,2 g
Sacharidy: 56,3 g
z toho cukry: 2,1 g
Vláknina: 9,1 g
Bílkoviny: 21,4 g
Sůl: 0,04 g
Skladování
Skladujte při teplotě do 25 °C a relativní vlhkosti vzduchu nejvýše 70 %.
Země původu
Doplňkové parametry
Kategorie: | Potraviny |
---|---|
Za 100g: | 12,50,-Kč |