Karamelový fondán vanilka a čokoláda
Detailní popis produktu
Díky vyvážené směsi sirupu, vanilky a cukru se fondán vyznačuje dokonale lahodnou rozplývavou chutí. Fondán bývá nejčastěji zpracován v podobě měkkých bonbonů nebo typických kvádříků. Jeho jedinečná chuť nejlépe vynikne, je-li podáván samotný, často však bývá ochucen nejrůznějšími příchutěmi, kterými jsou například rum, rozinky, cappuccino či lískové ořechy. Je možné přidávat fondán také do zmrzliny, cereálií nebo využít při pečení.
Složení
Cukr, glukózový sirup, ztužený rostlinný tuk (palmový a kokosový), sušené odstředěné mléko, kakaový pudr (1,7%) sůl, sojový lecitin, přírodní aroma, vanilkový extrak.
Alergeny: produkt obsahuje sojové boby (sója) a výrobky z nich, mléko (laktóza) a výrobky z něj a může obsahovat vejce a výrobky z nich, skořápkové plody a výrobky z nich a jádra podzemnice olejné.
Nutriční hodnoty ve 100 g
Nutriční hodnoty na 100g: Energetická hodnota: 1849 kJ/437 kcal
Bílkoviny: 2 g
Tuky: 13 g
Nasycené mastné kyseliny: 11 g
Sacharidy: 77 g
Z toho cukry: 69 g
Vláknina: 0 g
Sůl: 0,41 g
Skladování
Skladujte v suchu při teplotě nejvýše 22 °C a relativní vlhkosti nejvýše 70 %.
Země původu
Holandsko
Doplňkové parametry
Kategorie: | Potraviny |
---|---|
Za 100g: | 26,-Kč |